FREE LIFE WORLD

HUMANITAIR PROJECT

Het eerste Ecodorp in Europa van Free Life World


PROJECT


Zodra de GESARA fondsen gaan vrijkomen gaan we starten met het eerste ecodorp in Europa van Free Life World, wat als voorbeeld gaat dienen voor de rest van Europa.

Hierboven staat een willekeuring voorbeeld van een reeds bestaand Ecodorp.

Dit om U een idee te geven wat U zich bij een Ecodorp voor kunt stellen en ons idee daarover.

Uiteraard zal ieder ecodorp aangepast worden aan de geografische ligging, het klimaat en de doelgroep van de mensen die er willen gaan wonen. De laatste factor zal ook bepalend zijn voor de grootte van het ecodorp.

Wil jij je inzetten voor dit project? Of heb je interesse om hieraan mee te werken, zodat je zelf een volgend ecodorp elders kunt realiseren in Europa of in de rest van de wereld?

Neem dan contact met ons op.Hoofd website Free Life World


https://freelife.world/nl/


Free Life World biedt ondersteuning bij humane burger initiatieven. Hierbij neemt de bevolking zelf het initiatief om de transitie naar een betere toekomst beter en sneller te laten verlopen.

Het "mens zijn" staat voorop. Daarom willen we mensen de gelegenheid geven zich aan te melden en plannen in te dienen om de lokale en nationale werkgelegenheid in de middenstand ten dienste van de bevolking weer te herstellen.

Heeft u iets wat u na aan het hart ligt? Waar u ondersteuning bij nodig hebt? Of een plan waardoor wij de wereld weer een beetje meer leefbaarder kunnen maken met en voor elkaar?

Dien dan uw plan of project in.